Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه آشنایی با «برنامه ملی گرنت فناوری» توسط پارک علم و فناوری لرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، پارک علم و فناوری لرستان به منظور جهت‌دهی پایان نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سوی موضوعات فناورانه و تجاری‌سازی دستاورد‌های علمی از ارکان اصلی توسعه فناوری و اشتغالزایی محسوب می‌شود و در این راستا لازم است فعالیت‌های فناورانه دانشجویان، از نظر مالی مورد توجه و پشتیبانی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد نامداری سرپرست پارک علم و فناوری لرستان در این خصوص بیان کرد: در راستای عملیاتی کردن هدف مذکور، «برنامه گرنت فناوری» با همکاری پارک علم و فناوری لرستان به‌عنوان عامل اجرایی این برنامه در استان لرستان اجرا می‌شود.

نامداری تشریح کرد: کلیه فناوران استان (اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی، محققان و واحد‌های فناور)، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان از جمله جامعه هدف این طرح هستند.

وی افزود: این برنامه در سه سرفصل تعریف شده است و یکی از سرفصل‌های آن طرح جوانه (حمایت مالی بدون بازپرداخت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دارای ایده‌های فناورانه و بازارگرا تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال)؛ است.

پارک علم و فناوری لرستان در راستای آشنایی مخاطبین با این طرح، کارگاه آموزشی "آشنایی با برنامه ملی گرنت فناوری (طرح جوانه) ". را برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان جهت اطلاع بیشتر و شرکت در این دوره به نشانی http://park.itkak.ir مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری گرنت فناوری کارگاه آشنایی فرهاد نامداری پارک علم و فناوری لرستان گرنت فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سجاد محمد علی نژاد امروز در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: شرکت های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت ها عموما توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می شوند.

محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی‌ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و گفت: از این رو قطعا ورود کسب و کارهای دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تامین کشور اضافه شود.

وی اعلام کرد: تاکنون ۵۶ پارک فناوری در کشور راه‌اندازی شده است که در این موسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم ادامه داد: امسال برنامه‌هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان اتخاذ کرده‌ایم که یکی از آنها انتخاب برخی از پارک‌های فناوری به عنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تامین راهبردی در حوزه های مشخص براساس آمایش سرزمین است.

وی تاکید کرد: با فعال شدن شرکت های دانش بنیان در زنجیره تامین محصولات و خدمات در استانها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکت های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.

محمدعلی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این راستا ۱۰ پارک علم و فناوری مامور این کار شده اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.

اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6100392

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!